Oct 19, 2013

AMU academic team - aidil adha feast

As-salam,
17.10.2013 - We celebrated Aidiladha at AMU among the HOD and pgram Manager in academic team. So its just a small group n yet a small event only. Adala dlm 30 orang. We decided buat potluck je. Senang..
Fakulti kami, ditugaskan membawa kuah lodeh, serunding daging n desert. Untuk kali ini, entah ape yang masuk dalam fikiran aku ni, aku sebuk volunteer diri nak masakkan lodeh. Huhu. Mungkin sebabnya ianya adalah yang pertama kali dan mungkin juga akan jadi yg terakhir aku memasak untuk warga AMU. So, bagi memori sket pada mereka tentang diri ini. Hehe.. Sungguh poyo. (hopefully jadila  pindah n dapat keja baru. Malu je kang sb dah annouce siap2. Ngeh3)
Jadi, dikesempatan ini just nak note down academic team yang ada semasa keberadaan ku di AMU.
VC - Dato' Prof Dr. Nik Rahimah Nik Yacob
DVC Academic - Prof Dr Noor Aini Yusoff
DVC 2 - Prof Dr Jamal

Barisan HOD,
Fac. of Biomedicine n Health - Mdm Tumirah Bahari
Fac. Of Therapeutic Health - Mr. Muttapan
Centre of Nursing - Mdm Mageshwari

Barisan PM,
Assosiate Study - Fadzida Hanim
Bchlor Healthcare Mangement - Caril Andi Mansur
Bchlor Environmental Health and Safety - me! Hehe
Dip OSH - Nurul Fairuz
Dip Env. Health - Noor Aziah
Bchlor n Dip Physio - Mr. Dinuraj n Mr. Kabilan
Bchlor n Dip Pharmacy - Mr. Venu n Dr. Aku pn xkenal. Haha

Ok takat tu je yg saya sempat nak note. Banyak sangat. Apa2 pun orang2 ini secara langsung dan tidak langsung telah banyak membantu dan membentuk saya. Terima kasih pada kalian. Saya menghargai segala baik buruk yang ada.

Awalnye nak touching. Padahal bulan jan2014 baru habis tender. Huhu. K la

Peace ya!

1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)