Aug 24, 2010

Week 9


Minggu ini, BB dah 9 minggu.. hikhik.. mamanya sangat gembira.. hopefully BB mama sihat sejahtera dalam perut mama.. penuh kerisauan mama menunggu sehingga next medical checkup.. mama xtau ape kabar BB kat dalam. sampai rasa macam nak beli mesin scan yang doktor slalu pakai untuk check BB.. geram mama xdapat beli.. kalo x boleh mama jenguk BB slalu.. hukhuk.. mama mampu doa je utk BB.. lain kali mama ade duit, mama nak belilah mesin scan tuh.. leh wat bisness scanning pasni..wawawawa.. (^-^)

My BB on this week dah dinamakan fetus.. maksudnye BB dah lebih menyerupai manusia.. no more embryo tail.. Yes!! and also at this time, mood mama akan selalu swing swing swing disebabkan peningkatan hormon.. jap sedey jap gumbira.. cam orang kemarok.. wawa.. demi BB yang memerlukan hormon-hormon yang mama pun xtau apekah namanye, mama rela..

skang BB dah sebesar 1 inchi.. bagus BB.. gud job.. developed well BB.. jantina BB pun dah mula terbentuk cume lum leh nampak walaupun scanning.. takpela.. mama tak kesah pun BB berjantina ape.. mamma tetap akan sayang BB.. hikhik.. tak sabar mama.. =)

BB.. papa kamo kim salam.. die rindukan BB.. dah lama die tak jumpe BB.. minggu ni papa nak jumpe BB.. BB get ready k.. hikhik.. dada BB.. muaahh.. (^-^)

3 comments:

FaRa said...

taniah mimi...take care ;-)

deena awanis said...

sabar ye mama..swinging mood tu memang biasa..dina dulu pun asyek nak nanges jer..xde pape hal pun rasa macam nak nanges..hikhik

intan azuzarina said...

xsbr nk tgk BB..membesar dgn sihat k BB dlm womb ur mama..