Aug 29, 2010

surprise buat sayer..(^-^)

Yesterday (29 August 2010), genap umur perkahwinan kami 3 bulan.. kecoh cam dah 3 tahun.. hehe.. but i'm happy with that.. celebrating our anniversary every 3 months.. its quit non-sense but sometimes its enjoying bila2 lagi ade surprise pada hari kejadian..

its not a big surprise tapi sangat terharu.. tahap terharunye sampai taknak lepas my hubby bunny dari pelukan.. rasa cam indah sangat sampai menangis.. skang tengah taip ni pun cam nak nanges jek terharu.. huu..

die memang ade mention die nak bagi surprise sebab dah masuk bulan ke 3 kitorg kawin.. tapi memandangkan nak beraya Aidilfitri ni, aku pun dengan baik hatinye cakap "tak payahlah susah2.. nak guna duit banyak bulan ni.. and i dont mind with dat surprise.." sangat solehah aku ni kan.. tak mau susahkan suami.. huhu..

then, tiba2 my hubby bunny hilang daripada pandangan mataku.. tah p mana tah die.. tanya adik iparku, die cakap my  hubby p bandar.. owh.. ok.. tak suspect ape pun sebab maybe die mencari mee bandung yang aku ngidamkan tu..

pas die balik, takde pun mee bandungnye sebab kedai lum bukak lagi.. aku mase tu cam kecewa sket sebab dahlah mee bandung takde pastu p bandar tak ajak pun.. so mulalah adegan merajuk cam hindustan.. terus aku naik atas buat muke..

suddenly, my hubby naik atas dengan something..

rupenye tujuan die p bandar tadi adalah untuk mengambil gambar kawin kami yang die ditempah.. dan sekuntum mawar merah sebuah puisi untuk aku..


sekuntum bunga buatku.. cincin tu hint untuk hadiah anniversary akan datang.. wawawa

syahdu habis aku.. menangis cam budak kecik.. mengada sangat aku ni.. aku tak sangka pun yang die akan men"frame"kan gambar kawin kami sebab die cam tak kesah sangat pun.. sangat sweetlah die ni.. natijahnye bilik kami jadi lengkap.. memang bilik ni adalah syurga kamila.. my hubby bunny bertungkus lumus menyediakan bilik ni supaya aku selesa duduk di rumah mak die.. bilik ni memang cam hotel la.. i sayang u lebeylah sayang.. terharu i dengan u.. rase nak nanges seharian sebab dapat suami yang baik macam u.. hukhukhuk..


my wedding pict: its simple but nice..

dan.. oleh itu saya berjanji akan menjadi isteri yang solehah buat kamu.. menjadi yang sangat terbaik untuk kamu.. berjanji akan menjadi ibu mithali buat anak-anak kamu.. i lav u.. hukhuk..

4 comments:

deena awanis said...

nice laa pic tu..=)

baluke said...

hhuhuh.....tak yah bangga sgt dengan sy...sy cume nk awk gembire jek..

intan azuzarina said...

hepi anniversary yg ke 3 bulan...mama mimien shama =)

mrs lune said...

hehe. happy 3rd month annie=)
psst, nape lampu kite mcm sama, beli kt ikea. hehehe.