Jun 15, 2010

Reception @ his house

5 Jun 2010: berlangsung lagi satu walimatulurus di rumah mertua ku.. bertemakan dark purple, aku rase kali ni aku nampak kurus kot.. hwahwahwa.. i like..;)


tak banyak yang aku nak kate tentang majlis ni cume aku nak share korg dengan gambar2 ni from our wedding..;)


manja kan kami..hikhik..i like..;)

semoga chenta kami ke akhir hayat..amin..

owh perwira ku..muaahh..hihi..

ude dan dara yang sudah tiada teruna dan dara  ..wawawa..

bersama adik2 ipar aku.. ramai doh.. hehe


p/s: korang doakan aku bahagia selalu k.. aku sangat neves bile dok umah PIL aku.. aku x pandai masak.. huhu... HELP ME!!

Sekian,


Wassalam..

2 comments:

deena awanis said...

rileks mimi..dont neves2..dina pun sama gak...selamba je ngaku x pandai masak..seb baik mama dia cam understanding..so, dia ajar sket2 laa..=)

me-mie said...

huwaa...yeke dina...kite malu n segan nk dok umah IL kite..hukhuk..dah tu kite xpandai berbual dgn org tua..huhu..rs down sgt..