Oct 28, 2009

Rehersal kurik-kundi

video

video yg sempat dirakam
Ptg ni: aku melihat kwn2 seangkatan-ku menari kurik-kundi di Student Affair MUCH.. semangat aku nk p tgk.. hampir tiba hari2 utk mereka membuat persembahan iaitu pd malam 30 oct 2009 di palace of golden horses. perh..xsangka aku kalo fazli, hasan n nik yg sekeras kayu akhirnye berjaya menghasilkan rentak sendiri utk menari dlm tarian ini..chayala geng..hehehe..

[*] walaupun aku xmasuk.. tp aku nmpk perjalanan latihan korg.. setiap ptg msti korg berlatih.. then drag smpai mlm kt umah nik.. walaupun sometimes korg terpaksa berlatih siang mlm pagi ptg dlm kead yg terpaksa (sometimes).. tp aku tau korg msti dh passion dgn ape yg korg buat.. hasilnye.. bile aku tgk td.. korg dpt buat persembahan yg menarik n best..aku enjoy tgk performance korg..tu lum lg atas pentas yg voge de vazz tuh..mesti grand..ganda 23..growmmmthh....hwahwa..

[*] hah..lupe nk mention..hajar, housemate aku, pun turut menyertai persembahan ini..u know wat hajar..i'm proud of u..wlpn terpaksa dengar ckp si botak licin berkilat tuh, hajar akhirnye ttp dpt menari dgn baik sekali..kaulah harapan-ku HAJAR..harumkan nama rumah kita..(terpaksa ltk "rumah kite" je..sb xingt no umh kite..hehehehe)



barisan penari bersama cik tun botak licin berkilat

dr kiri: fatiha, lia, hajar, hana, intan


dr kiri: hazli, nizam, fazli, nik, hasan


so geng..hopefully guys, u'll give 110% at de real stage k!!

3 comments:

||chickserame|| said...

wahh mereka2 inikah yg akan menari nnti???wahh cayok2..ni yg aku nak dok dpn skali nehhh..huhu

intan azuzarina said...

rakam ye cik sue..jgn x rakam...

me-mie said...

best kan..hehehe..n aku mula menyukai utk merakam setiap detik beharga..