May 5, 2010

Papa John's Pizza


Makan Tengahari Semalam: Kawan sekerja aku mengajak aku makan di Papa John's..  Papa John's?? namenye aku x pernah dengar pn.. aku bajet cam kedai makan biase.. ala2 cam kedai makan Hailam Kopitiam tuu.. rupenye Papa John's ni same je macam KFC ke, Mc'D, Pizza atau ape2 pn yg sekwaktu dengannye.. wakakaka.. punyelah kampung aku ni.. dah dok KL pn masih byk benda yg aku xtau.. hehe..

menurut kawan aku yg pernah dok di Katar.. Papa John's ni adalah restorant pizza yg fames kat sane.. dan di Katar, hanya Papa John's dan Dominos shj restoran pizza yang wujud.. menurut kate diela.. (ker aku yg salah dengar?? wakaka.. nanti aku cek it out)

memang sebenarnye setelah dirasai dan dilihati, piza di Papa John's ni cam lagi sedapla daripada Pizza Hut.. aku yang kurang menggemari pizza pn dah mula jatuh cinta pada pizza... pasni lehlah layan my Bucuk makan pizza.. kalo sebelum ni, aku selalu menolak makan pizza.. hehe.. tapi masa ni pn, aku bukan order pizza tp aku orde pasta: Chicken Alfredo. Best gak! pizza tuh aku tumpang kwn jek..hekhek.. 

Chicken Alfredo: pasta with chiken, mushroom and white cream

aku cam seronok plak dapat hangout sesame dgn kengkawan.. dah nak hampir masa aku untuk jadi Puan.. Puan Mimi kena lebih mendengar cakap si Suami.. kalo encik suami kate: "jangan p makan Papa John's pizza kalo abang xde..abg pn nk ikot..nanti abg jeles..". so, aku pn kenalah tunggu si Suami untuk makan Papa John's Pizza.. hehe.. nak jadi isteri solehah kenalah ikut cakap si suami selagi tidak bertentangan dengan ajaran Islam ye.. (tp rasenye cik Suami xdelah sekejam ini kan??hehe)

my colluegue: intan, k.dana, rabiah & zul

mekaseh kengkawan kerana mengajak saya makan bersama di Papa John's Pizza.. i like!! lain kali kite makan lagi k.. dengan kudapan terakhirnya adalah sotong gorng tepung Jusco!! haha.. best sgt bile namenye "makan" ni.. hehe...=)

p/s: my Bucuk, pas kahwin kite makan banyak2 nak???hehe..;p

4 comments:

Kinjunx~ said...

nanti bawak aku pergi sana owkey?

me-mie said...

bley cik kinjunx!! pape sahaja untukmu...tp kenalah dtg kl..muar xde..hwahwa

Kinjunx~ said...

Muar tak ada ape?
Muar skg da maju meyh

me-mie said...

mmglah..tp mn ade papa john's pizza..hahaha